dj jan links

Ons merk is gespecialiseerd in het leveren van hoogwaardige, duurzame buitenverlichtingsoplossingen voor bedrijven en huiseigenaren, maar dat betekent niet dat we de voordelen van LED-verlichting voor onze gezondheid kunnen negeren. Zeker, besparingen op lange termijn en energie-efficiëntie zijn grote niet-visuele effecten van LED-verlichting, maar de psychologische impact die licht heeft op ons lichaam is enorm! Dus, terwijl u online LED-verlichting koopt om de sfeer in uw achtertuin te verbeteren, is het de moeite waard om te lezen over de positieve relatie tussen licht, gezondheid en welzijn!  anne anne anne anne anne anne anne anne anne anne anne anne anne anne anne anne anne anne anne anne anne anne anne anne anne anne anne anne anne anne anne anne anne anne anne anne anne anne anne anne anne anne anne anne anne anne anne anne

Wat is het nut van LED-licht voor uw huid?
LED-lichttherapie bestaat al sinds de jaren negentig van de vorige eeuw en werd oorspronkelijk gebruikt door de U.S. Navy SEALS om wonden te helpen genezen en beschadigd spierweefsel te regenereren. Sindsdien heeft de technologie echter nieuwere behandelingen mogelijk gemaakt en veel mensen zijn nu op zoek naar dit soort therapie als een methode om ouderdomsvlekken, acne, rimpels en andere beschadigingen aan de huid te verminderen. Er zijn verschillende frequenties en golflengten die in LEIDENE lichte behandeling, met inbegrip van infrarood licht worden gebruikt, dat wordt gebruikt om epidermis te behandelen en ontsteking te verminderen, en blauwe LEIDENE lichte therapie, die de olieklieren richt die onder uw haarfollikelen worden gevestigd.

Welke andere manieren stimuleren LED-lampen de gezondheid en het welzijn?
Naast de populaire huidbehandelingen werkt LED-lichttherapie ook geweldig als stemmingsversterker, vooral voor mensen die in gebieden wonen die bekend staan om de koude en donkere winters. Van LED-licht wordt gezegd dat het uw lichaamscellen stimuleert en de hormoonproductie verhoogt, zoals dopamine, de feel-good-chemie in uw hersenen.

“Het verbetert echt het humeur van mensen”, legt Dr Cody Hanish, oprichter en directeur van Combine Clinics Australië, uit.anne anne anne anne anne anne anne anne anne anne anne anne anne anne anne anne anne anne anne anne anne anne anne anne anne anne anne anne anne anne anne anne anne anne anne anne anne anne anne anne anne anne anne anne anne anne anne anne anne

“Een van de grootste dingen [we zien] is hoe gestrest mensen thuis of op het werk zijn. Je knalt ze aan het eind van een seizoen onder het licht en ze staan op van de tafel en zeggen dat ze zich zoveel beter voelen”.

Hoewel LED-lichttherapie nog steeds een experimentele technologie is, zijn er hier nog wat meer gezondheidsvoordelen die LED-verlichting kan bieden wanneer het natuurlijke licht niet zo gemakkelijk beschikbaar is: anne anne anne anne anne anne anne anne anne anne anne anne anne anne anne anne anne anne anne anne anne anne anne anne anne anne anne anne anne anne anne anne anne anne undefined undefined undefined undefined undefined

Het brengt ons circadiane ritme in balans: LED verlichting kan natuurlijk licht nabootsen, wat een van de grootste redenen is dat bedrijven en huiseigenaren LED verlichting online kopen om de productiviteit te verhogen.
Vermindert het optreden van hoofdpijn: Het is bekend dat flikkerende TL-lampen hoofdpijn veroorzaken, maar het goede nieuws is dat LED’s beter zijn voor de ogen!
Vermindert stress en angst: LED-verlichting staat bekend als een lichtbron die binnenshuis een positief effect heeft op de geestelijke gezondheid. Dus, wanneer u niet buiten kunt komen als gevolg van uw drukke agenda, kunt u de impact van LED’s op het verminderen van stress en angst binnen de muren van uw bedrijf of huis merken.

anne anne anne anne anne anne anne anne anne anne anne anne anne anne anne anne anne anne anne anne anne anne anne anne anne anne anne anne anne anne anne anne anne anne anne anne anne anne anne anne

 

Op zoek naar LED-verlichting voor buiten? Bekijk onze brede selectie van LED-tuinverlichting.

Hoe hebben LED-verlichtingen anders ongetwijfeld invloed gehad op uw gezondheid en welzijn? Laat hieronder een reactie achter om aan dit item toe te voegen.

Geplaatst in koop LED verlichting online , LED tuinverlichting , LED lichttherapie , LED gloeilampen , LED technologie