houthandel-jdeboer.nl links

Terwijl je in Halloween 2020 nog steeds je spook aan kunt krijgen, is het belangrijk om de verspreiding van COVID-19 veilig te vieren en te vertragen door je aan kleinere groepen te houden, de blootstelling van gezicht tot gezicht te beperken en je handen vaak te wassen. Dus, terwijl we in gedachten houden dat we ons midden in een wereldwijde gezondheidscrisis bevinden tijdens de Quarantine-O-Ween van dit jaar, zijn er nog steeds vele manieren waarop je enthousiast en voorzichtig verder kunt gaan met een aantal pandemie-vriendelijke festiviteiten.

Overweeg minimale contact trick-or-treating
In vergelijking met andere Halloween-activiteiten zoals huisfeesten of schoolfeesten is trick-or-treating beduidend minder risicovol, vooral voor diegenen die in een relatief rustige buurt naar buiten kunnen gaan. Onnodig te zeggen dat, terwijl de kans op verspreiding van het virus laag zal zijn door het gebruik van gemaskerde kostuums, er een grotere kans is op overdracht bij het accepteren van snoep dat wordt aangeraakt door een vreemdeling buiten je bubbel. Dus, als een ouder die toezicht houdt op uw kinderen van deur tot deur of als een snoepgoedverlener die de lekkernijen uitdeelt, zijn er een aantal dingen te overwegen om de verspreiding binnen uw gemeenschap te voorkomen.

hout hout hout hout hout hout hout hout hout hout hout hout hout hout hout hout hout hout hout hout hout hout hout hout hout hout hout hout hout hout hout hout hout hout hout hout hout hout hout hout hout hout hout hout hout hout hout hout hout hout hout hout hout hout hout hout hout hout hout hout hout hout hout hout hout hout hout hout hout hout hout hout hout hout hout hout hout

Draag een gezichtsbedekking bij het beantwoorden van uw deur of het lopen naast uw kinderen op straat.
Draag handschoenen bij het uitdelen van snoep en laat geen kinderen in uw snoepbakje komen.
Blijf aan het einde van de oprit staan, zodat u zich fysiek kunt distantiëren.
Trick-or-treat in kleine groepen die deel uitmaken van uw sociale bel.
Laat indien mogelijk voorverpakte snoepzakjes buiten op uw veranda of aan het einde van uw oprit staan.
Desinfecteer regelmatig de deurknop en de deurbel.
Vergeet niet om alle ontvangen snoepjes af te vegen alvorens uw kind te laten eten.
Installeer wat vaardige laagspanningsverlichting in het landschap
Hoewel veel mensen denken dat het grootste risico van trick-or-treating de mogelijke overdracht van het virus is, kan het gemakkelijk zijn om te vergeten dat adequate verlichting ook een belangrijk middel is voor de veiligheid. Of u nu in een grote stad woont of in een kleine, landelijke gemeenschap, uw wandelpaden en veranda’s worden verlicht met vakkundige laagspanningsverlichting om te beschermen tegen mogelijke uitglijden en vallen en trick-or-treaters, sociale afstand natuurlijk, naar uw voordeur te leiden.

Bekijk onze levendige selectie van lage voltage landschapsverlichting, beschikbaar als padverlichting, richtingaanwijzers en stappendeklichten. Wie weet, misschien zal de verlichting zelfs een aanvulling zijn op uw griezeldecor?

Gastheer virtueel kostuumfeest
Als je het type persoon bent dat Halloween niet voorbij kan laten glijden zonder met een nieuwe, spookachtige look te pronken, overweeg dan om de gastheer van een virtueel feestje te zijn. Nodig al je favoriete geesten uit om te eten, te drinken en griezelig te zijn van het comfort van hun eigen huis. Zeker, het zal anders zijn, maar het is een geweldige manier om niet te missen op een van de beste elementen van het seizoen.

Geniet van een filmavond
Of je nu een achtertuin hebt die undercover en verwarmd is of je kijkt liever naar je favoriete horrorfilms vanuit het comfort van je leven, je kunt dit jaar thuis genieten van de rillingen en de sensatie van All Hallow’s Eve! Uw familiebel is de veiligste, meest duivelse groep om mee te krullen, en aangezien er zoveel cultklassiekers zijn die het griezelige seizoen verfraaien, is een filmavond een perfecte vervanging voor een avondje uit.

Zijn er nog andere manieren om de festiviteiten van Halloween tijdens de pandemie veilig te vieren? Laat hieronder een voorbeeld zien om met onze lezers te delen.

hout hout hout hout hout hout hout hout hout hout hout hout hout hout hout hout hout hout hout hout hout hout hout hout hout hout hout hout hout hout hout hout hout hout hout hout hout hout hout hout hout

Maak het uzelf volgend voorjaar gemakkelijker door proactief gebruik te maken van de gelijkmatige omstandigheden van het najaarsseizoen voordat de grond tijdens de wintermaanden volledig verhardt. Hoewel de bladeren beginnen te veranderen, is het groeiseizoen nog niet volledig afgewikkeld en zijn er nog enkele noodzakelijke voorbereidingen nodig op het gebied van buitenonderhoud, waaronder tuinonderhoud en de installatie van buiten-LED-verlichting.

Bemest uw gazon
Wist u dat u uw gazon vier keer per jaar moet bemesten? Hoewel een driemaandelijkse bemesting garandeert dat u het beste gras op het blok laat zien, kunt u toch een mooi gazon hebben als het maar één keer per jaar wordt verrijkt – zolang het maar drie weken voor de laatste maaibeurt van het seizoen is. Vraag een expert van uw plaatselijke tuincentrum om advies over de beste bemesting voor uw herfstgrassoort en de plaatselijke bodemgesteldheid, want zo kan het seizoen energie en voedingsstoffen leveren voor de wortels van uw gazon om zich te vermenigvuldigen in het koelere weer, om voedsel voor de winter op te slaan en om een groeispurt na de rustperiode van volgend voorjaar aan te moedigen.

Geen fan van het opharken van herfstbladeren? Overweeg dan om te investeren in een mulchmaaier om droge bladeren te versnipperen tot kleine vlokjes die zich in het gras nestelen en uiteenvallen in natuurlijke meststof!  hout hout hout hout hout hout hout hout hout hout hout hout hout hout hout hout hout hout hout hout hout hout hout hout hout hout hout hout hout hout

Tap uw tuinslang af en maak hem los
Veel huiseigenaren verwaarlozen het aftappen en loskoppelen van hun tuinslangen voor de winter, wat meestal resulteert in bevriezend water dat de slang open splijt. Dus, in plaats van er een gewoonte van te maken om elk voorjaar een goedkope vervanger te vinden, waarom investeren we dit najaar niet in een hoogwaardige slang voordat het weer te koud wordt? Weet u niet hoe u uw slang voor de winter moet aftappen? Het is snel en eenvoudig. Blaas het water gewoon uit met een luchtcompressor en strek het uit op een hellend terrein of oprit om het water af te voeren!

Bewaar uw tedere lampen
Voor wie het nog niet weet, zijn zachte bollen planten die zich ontwikkelen en groeien uit vlezige structuren en die niet in staat zijn om een koude winter buiten te overleven. Aangezien veel tuiniers de zachte bollen als eenjarige planten behandelen, waardoor ze elk seizoen kunnen afsterven, waarom zou je dan niet de kenner zijn die ze overwintert en ze fit en gezond houdt tot je ze in het voorjaar kunt herplanten? Om het u gemakkelijk te maken, plant u malse bollen in containers, klopt u ze in een koele opslagruimte en geeft u ze spaarzaam water, zodat de grond niet uitdroogt.hout hout hout hout hout hout hout hout hout hout hout hout hout hout hout hout hout hout hout hout hout hout hout hout hout hout hout hout hout

Maak uw goten schoon
Terwijl het opruimen van de goten het hele jaar door een voortdurende klus zou moeten zijn, mag het schoonmaken van de goten nooit over het hoofd worden gezien, omdat natte herfstbladeren zich in de uitlopers zacht formuleren en zo verstoppingen en beschadigingen aan de goot en het dak veroorzaken. Dus, als het erop aankomt, raden we aan een loodgieters slang te nemen om klonters natte bladeren en puin eruit te trekken om verstoppingen in de toekomst te voorkomen.

Installeer enkele LED-lampen buiten
Hoewel het geen kwaad kan om het hele jaar door gebruik te maken van de kracht van LED-verlichting buiten, is de herfst het beste moment voor de installatie van de buitenverlichting en het nuttigste seizoen om te beginnen met het benutten van de LED-trillingen. Of u nu winkeltraparmaturen, gerichte verlichting of duurzame padverlichting gebruikt, alle soorten verlichtingsopties zijn ontworpen om een esthetisch aantrekkelijk uiterlijk te bieden, naast een veilige, functionele aanwezigheid die de donkerste buitenruimtes opfleurt, waardoor het veilig is om te manoeuvreren als de zon ondergaat. Gelooft u ons niet? Bekijk de levendigheid van deze klantenreviews!

Heeft u nog andere tips voor huiseigenaren voor de komst van de herfst? Laat hieronder een reactie achter om te delen met onze lezers.